Ben jij (hoog)gevoelig en…

=
weet je niet goed wat je wilt en zoek je daarvoor bevestiging bij anderen?
=
speel jij gesprekken achteraf na in je hoofd en schaam je je dan soms?
=
onttrekken een overdaad aan prikkels en negativiteit van anderen je aan jezelf?
=
onttrekken een overdaad aan prikkels en negativiteit van anderen je aan jezelf?
=
ben je bang om de verkeerde beslissing te nemen?
=
zou je graag meer verbinding willen voelen in je relaties?
=
heb je last van vermoeidheid of terugkerende lichamelijke klachten?
=
blijven gebeurtenissen uit het verleden je beïnvloeden?

Of heb je gewoon het gevoel dat er meer in het leven zit?

Wist je dat het niet zo hoeft te zijn?
Wat als jij over één jaar het leven zou kunnen leiden waar jíj blij van wordt?

"

Stel je voor..

Je straalt en geniet met volle teugen van een rijk leven; je weet wat je wilt en doet waar jij energie van krijgt; je hebt een gezond gevoel van eigenwaarde; je hebt balans in je leven gevonden en geniet van je partner, je gezinsleven, je vrienden en van de tijd die jij met jezelf doorbrengt; je voedt je kinderen op vanuit pure liefde; je staat dicht in contact met wie jij in de kern bent. Je voelt dat jij ertoe doet. Kortom, je volgt je hart! Hoe zou dat voelen?

En wat als ik je vertel dat het echt mogelijk is? Ik spreek uit ervaring. In een paar jaar tijd heb ik een transformatie ondergaan die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Inmiddels help ik anderen met hun eigen transformatie. Ik heb prachtige programma’s ontwikkeld om jou te helpen het leven te creëren waar jouw hart vol van is.

Ben jij klaar voor een ommekeer in jouw leven en durf je er helemaal voor te gaan?

Gratis hartscan

Meld je dan aan voor een gratis hartscan. Dat is een telefonisch gesprek van maximaal 30 minuten, waarin we jouw wensen bespreken en verkennen of één van mijn trajecten bij jou past.

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne van der Poel: therapeut, coach en ‘spiegel voor de ziel’. Ik richt me op gevoelige mensen die eraan toe zijn om hun gevoeligheid serieus te gaan nemen en het leven te gaan creëren waar hun hart vol van is. We zijn vaak zo gericht op de buitenwereld en toetsen ons ‘succes’ aan de opvattingen en verwachtingen van anderen. Ook voelen we ons dikwijls slachtoffer van de omstandigheden. We beseffen ons daarmee alleen niet dat wijzelf de graadmeter bepalen voor ons geluk en dat het leven zoals we het ervaren een exacte weerspiegeling is van onze eigen overtuigingen en gedachten. Wie zich daarvan bewust wordt en naar binnen leert gaan voor antwoorden, kan een prachtig leven creëren. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om anderen te helpen de kracht in zichzelf te vinden om hun eigen, unieke pad te gaan bewandelen.

suznanenaam

Gratis driedelige video- en meditatieserie

Om je kennis te maken met mij maar vooral met jezelf (!), heb ik een gratis driedelige video- en meditatieserie gemaakt waarmee jij onder mijn begeleiding nu al stappen kunt gaan zetten naar een leven in contact met jezelf. Meld je hier aan!

De sessies hebben me rust opgeleverd. Ik voel me heel opgelucht doordat ik voor mijn gevoel afscheid heb genomen van onverwerkte emoties. Daarnaast denk ik van nature veel na en vind ik het moeilijk om mijn ratio uit te zetten en naar mijn gevoel te luisteren, maar door deze therapie ben ik een stukje dichterbij mezelf gekomen door de inzichten die ik gekregen heb. Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die er voor open staat om zichzelf echt te leren kennen en van plan is zijn/haar hart te gaan volgen.

Fianne

werkzoekende

Suzanne heeft mij wederom een spiegel voor gehouden waardoor ik mezelf weer beter heb leren kennen. Omdat Suzanne haar Journey-technieken mooi combineert met andere technieken die ze kent, is het Suzannen gelukt met enige flexibiliteit mij goed verder te helpen met de zaken waar ik voor kwam. Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die op een of ander manier met zichzelf aan de slag wil gaan.

Richard

werkzaam in het basisonderwijs

Hoe kan ik je helpen?

Jouw kind, jouw spiegel

Onze kinderen zijn prachtige spiegels. Ze laten ons kanten van onszelf zien waarvan we niet meer weten dat we ze in ons hebben. Ze laten ons ook precies zien wat we nog niet verwerkt hebben. Wil jij jezelf en je kind echt leren kennen? Wil je een betere ouder zijn? Dan is dit programma echt iets voor jou.

Thuiskomen bij jezelf

Zoek jij buiten jezelf naar je geluk? Ben je meer bezig met de behoeftes van anderen dan die van jezelf? Weet je eigenlijk niet meer precies wie jij bent en wat goed is voor jou? In dit individuele traject help ik je ervaren wie jij in de kern bent, hoe jij in je kracht kunt gaan staan en hoe je kunt leren luisteren naar je hart.

VIP traject

Wil jij thuiskomen bij jezelf, volledig in je kracht gaan staan en nog een paar stappen verder gaan? Met dit VIP-traject ga jij voor jouw droomleven. Ontdek jouw levensdoel en ga ervaren hoe jij op jouw unieke manier van waarde kan zijn voor jouw omgeving.