Gemakkelijk online Italiaans leren in jouw eigen tempo, waar en wanneer jij dat wilt!

Online cursus Italiaans

Met deze online cursus Italiaans…

=

Kun jij je lessen volgen waar en wanneer je maar wilt, en op een tempo dat bij jou past;

=

Ervaar je dat Italiaans leren door middel van een goede opbouw en duidelijke voorbeelden en materiaal heel makkelijk kan zijn;

=

Ervaar je dat het leren van de taal (zelfs woordjes leren of het oefenen van grammatica) door middel van afwisselende oefeningen en materiaal heel leuk kan zijn;

=

Laten we je ervaren dat door de kracht van herhaling de drempel om straks daadwerkelijk Italiaans te spreken in Italië enorm verlaagd wordt;

=

Kun je de kracht van de Lettere-methode combineren met het gemak van een zelfstudie-cursus;

=

Krijg je de mogelijkheid om tijdens een individuele lessen op locatie of via Zoom al het geleerde in de praktijk te brengen en persoonlijk feedback te krijgen van een van de Lettere-docenten;

De online cursus van Suzanne heeft een duidelijke opbouw. Is helder en overzichtelijk. Na 12 lessen kon ik op Sardinië echt een klein woordje meespreken en begrijpen. Ik raad het aan ieder aan die de basiskennis van de Italiaanse taal wil gaan leren.

Ronald Cordes

Fijn om de cursus in je eigen tempo te doen. De lesopbouw is goed opgebouwd en zodanig dat je weer nieuwsgierig bent naar de volgende les. De afwisseling tussen de filmjes/gesprekjes, woordenlijsten en grammatica is mooi verdeeld. De cursus motiveert je om zelf italiaans te praten en ik kan niet wachten op de vervolg online cursus.

Ingrid

Waarom zou je starten met een Italiaans cursus?

 

In deze online cursus Italiaans neem ik, Suzanne Bramante je persoonlijk bij de hand en leer ik je stap voor stap aan de hand van interactief materiaal deze prachtige taal spreken. Jij bepaalt in welk tempo je de lessen volgt en je kunt de lessen zo vaak herhalen als voor jou prettig is. Daarnaast kun je, als je dat wilt, alles wat je geleerd hebt nog eens op leuke, veilige en interactieve manier oefenen door middel van een aantal privélessen (bij ons op locatie in Den Haag of via Zoom) met een van onze enthousiaste Lettere-docenten.

“Les 1 pas net afgerond maar wil je even zeggen dat ik de cursus tot nu toe praktisch en hartstikke leuk vind om te volgen!” – Marianne

Wat krijg je tijdens een online cursus bij Lettere?

=

Onze online cursus bestaat uit 5 modules met elk 6 lessen (thema’s). Met module 1 t/m 3 behaal je A1-niveau en met module 4 en 5 behaal je A2-niveau.

=

De lessen bestaan uit interactieve video’s in het Italiaans, video’s met uitleg in het Nederlands, overzichten in pdf die je kunt aanvullen, kant en klare woordenlijsten, een grammatica-overzicht per les en werkbladen met oefenmateriaal.

=

Leren in jouw eigen tempo! Waar en wanneer het jou uitkomt. Gemiddeld doe je 2 weken over een les.

=

Automatisch toegang tot de besloten Facebook groep. Maak kennis met andere deelnemers en stel al je vragen. 

=

Persoonlijke feedback van onze enthousiaste Lettere docenten

=

Je krijgt de mogelijkheid om een korte telefonische taaltest te doen zodat we jou kunnen helpen om je niveau te bepalen.

Italiaans leren online

Online cursus Italiaans

 

Je kan Italiaans leren door onze 5 modules. Wat kan je verwachten per module?

Liever een inkijkje in de cursus? Kijk dan de video onderaan de pagina!

 

  • Meerdere themas ontdekken. Elke module heeft 5 lessen, dus 5 nieuwe thema’s!
  • Krijg de taal écht onder de knie door een extra herhalingsles in de module.
  • Geniet van goed overzicht en gemak met oefenmateriaal en overzichten in PDF formaat.
  • Wees goed voorbereid op Italiaanse gesprekken met de inbegrepen audio oefeningen.
  • Ga makkelijk aan de slag door kant en klare woordenlijsten.
  • Extra energie en plezier via toegang tot de besloten Facebook groep.
  • Bereik je Italiaans doel, A1 (module 1,2 en 3) af A2 (module 3 en 4).
  • Mogelijkheid om privélessen te volgen, vraag naar de mogelijkheden

Op deze manier is italiaans leren wel heel leuk geworden! ” – Cecile

Mijn naam is Suzanne Bramante. In 2008 begon ik met Lettere, mijn eigen talenschool voor Italiaanse taal in Den Haag. Ik wilde het anders doen dan ik tot dan nu toe gezien had. Veel persoonlijke aandacht en gezelligheid gecombineerd met een goed doordachte, effectieve methode waarbij de cursist zich echt gestimuleerd voelt om te spreken, dat is wat ik voor ogen had! En ik kan inmiddels zeggen dat dat ook echt gelukt is.

Ik krijg al jaren mails van mensen die heel graag een cursus bij Lettere zouden willen volgen, maar die niet in de buurt wonen. Om die reden liep ik al lang rond met het idee van een online cursus Italiaans. Maar de vraag was: hoe kon ik wat ik live in Den Haag deed met mijn groepjes vertalen naar een online cursus? Immers, je leert de taal pas echt door te doen! Het antwoord lag voor mij in een zo interactief mogelijke cursus met daarnaast de mogelijkeid om via Skype extra privélessen met één van onze docenten te volgen. Door middel van de video’s volg je lessen bijna zoals ik ze gewend ben te geven als ik voor een groep sta. Ik hoop dan ook dat je je gestimuleerd voelt om zo actief mogelijk (hardop) mee te doen!

Ik hoop dat wij je binnenkort bij Lettere mogen verwelkomen!

A presto!

“Ciao Suzanne! Compliment voor deze cursus: helder, overzichtelijk e parlo in po’ d’italiano!” – Marc

Lettere Taaltrainingen Italiaans Den Haag, Suzanne Bramante, Italiaans leren in Den Haag, Stadhouderslaan

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze online cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor jou als je graag in je eigen tempo en wanneer en waar het jou uitkomt Italiaans wilt leren, met of zonder extra begeleiding. We bieden 5 modules waarmee je uiteindelijk niveau A2 behaalt. Als je geen beginner bent, doen we korte telefonische test en geven we je een advies over waar het beste te starten.

Ik heb weinig talent voor het leren van talen. Moet ik dit dan wel doen?

Niet iedereen leert een taal even snel. De een heeft nu eenmaal veel meer herhaling nodig dan de ander. En het leuke aan deze cursus is dat je zo vaak kunt herhalen als jij nodig hebt. Het materiaal nodigt ook echt uit om veel te herhalen en om te doen, doen, doen, net zolang tot jij het door hebt. Ik neem je tijdens de cursus bij de hand. De lessen zijn stap voor stap opgebouwd. Je kunt altijd vragen stellen via de besloten Facebook-groep.

Hoe lang doe ik over de cursus?

Elke module bestaat uit 5 thema’s/lessen en een herhaalles. Gemiddeld doen mensen twee weken over 1 les. Dat betekent dat je in 12 weken 1 module afrondt. Uiteraard hangt het af van jouw persoonlijke leertempo, je gevoel voor taal en je voorkennis. 

Welk niveau behaal ik met de cursus?

Met module 1 t/m 3 behaal je A1-niveau. Met module 4 en 5 behaal je A2-niveau.

Ik ga een aantal weken weg. Is het dan wel verstandig om mee te doen?

Je kunt de cursus volgen wanneer je wilt. Al het materiaal blijft beschikbaar dus je kunt de studie op elk moment weer oppakken.

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma. Wanneer ik materiaal en oefeningen toevoeg aan de cursus, krijg ook jij hier toegang toe.

Mag ik in termijnen betalen?

Ja, je mag elke module in 2 termijnen van 55,- euro betalen. Je bent bij deelname wel verplicht om te betalen voor de hele module.