In alle rust Italiaans leren, vanuit huis op het moment dat het jou uitkomt. Dat kan en ook nog op een leuke en effectieve manier!
Je leert natuurlijk niet zomaar een vreemde taal. Zoals we allemaal nog wel weten van school vergt het leren van een taal tijd en doorzettingsvermogen. Maar als de taal op de juiste manier aangereikt wordt kan het leren relatief moeiteloos en zelfs heel leuk zijn!

Online Italiaans leren bij Lettere is…
1. MAKKELIJK
Door middel van een goede lesopbouw en duidelijk materiaal maken we het leren van de taal makkelijk.  Je wordt je stap voor stap meegenomen en kunt dus simpelweg het programma te volgen in het vertrouwen dat het zijn vruchten afwerpt.

‘Ciao Suzanne! Compliment voor deze cursus: helder, overzichtelijk e parlo in po’ d’italiano!’ ‘Les 1 pas net afgerond maar wil je even zeggen dat ik de cursus tot nu toe praktisch en hartstikke leuk vind om te volgen!’

2. LEUK
Door het afwisselende, interactieve materiaal is het programma niet alleen makkelijk maar ook leuk om te volgen.

Ik vind de cursus erg leuk! Ik merk dat ik op deze manier andere dingen oppik. Ik leer veel actiever, mij vallen nieuwe dingen op, bijv. het tellen beheers ik beter maar m.n. fijn om naar de (jouw) uitspraak te luisteren en mee te doen. Ook je opmerkingen tussendoor vind ik erg fijn. Mijn complimenten voor het maken van deze online cursus’

Italiaans leren online
3. EFFECTIEF
Omdat we de kracht van herhaling en van doen, doen, doen goed hebben begrepen, nodigt het materiaal van de online cursus uit om veel te herhalen en om actief mee te doen. De drempel om straks in Italië echt Italiaans te spreken wordt daardoor enorm verlaagd.

Fijn om de cursus in je eigen tempo te doen. De lesopbouw is goed opgebouwd en zodanig dat je weer nieuwsgierig bent naar de volgende les. De afwisseling tussen de filmjes/gesprekjes, woordenlijsten en grammatika is mooi verdeeld. De cursus motiveert je om zelf italiaans te praten en ik kan niet wachten op de vervolg on-line cursus.’


4. PERSOONLIJK

De online cursus Italiaans van Lettere is kleinschalig. Via de besloten facebookgroep is het mogelijk om vragen te stellen en verbonden te zijn met andere deelnemers van de cursus. Heb je geen facebook? Geen probleem. Suzanne beantwoordt je vragen gewoon via mail.

Tijdens de (facultatieve) Live Dag in Den Haag kun je je medecursisten ontmoeten en de stof nog eens live herhalen op een leuke, veilige en interactieve Lettere-manier.

Op deze manier combineren we zo goed mogelijk de kracht van de Lettere-methode met het gemak van een zelfstudie-cursus!

Nieuwsgierig hoe de cursusomgeving eruit ziet?

Bekijk de rondleiding om te zien hoe je bij ons Italiaans kunt leren!

Wat krijg je?
Nog even alles op een rij:

  • 12 uitgebreide lessen bestaand uit interactieve video’s
  • downloadbaar oefenmateriaal en overzichten in pdf-formaat
  • audio-opdrachten
  • kant en klare woordenlijsten per les
  • overhoor jezelf en houd je score bij met een online woordjesleerprogramma
  • toegang tot de besloten facebook-groep
  • onbeperkt vragen stellen
  • mogelijkheid tot persoonlijke feedbackmomenten en een Live dag in Den Haag

Ja, ik wil me aanmelden voor de online cursus!

Geen beginner? De vervolgcursus is op dit moment in de maak!

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Laat je naam en e-mailadres achter in de reactie of stuur ons een bericht.