In oktober 2024 kun je op een prachtige plek in Puglia (in Tuglie) Italiaanse les volgen van een van de Lettere-docenten. Je krijgt elke morgen 2,5 uur les op de manier zoals je van ons gewend bent: kleine groepen, persoonlijke aandacht en veel (praktische) conversatie. En daarnaast maken we het weer extra gezellig! De locatie, de omgeving en de heerlijke temperatuur (met af en toe een duik in het zwembad) lenen zich daar natuurlijk uitstekend voor!

Naast natuurlijk het ontdekken van de prachtige steden Lecce, Otranto en Gallipoli onder leiding van een Italiaanse gids, gaan we uitgebreid genieten van al het lekkers dat Puglia te bieden heeft. In het programma zitten daarom een pastaworkshop en een likeur-workshop, beide met een gezamenlijk diner in de Agriturismo waar we verblijven en een bezoek aan een olijfolie-pers, uiteraard inclusief degustazione!

We worden tijdens deze reis professioneel begeleid door het dreamgreen-team (www.dreamgreen.nl) onder leiding van Massimo Papa, zodat ons deze week aan niets zal ontbreken! Kortom: een taalcursus met een cultureel en zeker ook een culinair teintje!

Ga je mee? Aanmelden kan tot 31 mei 2024!

 

Informatie cursus in Puglia