5-daagse najaarscursus in Lucca (Italië)

Het is zover! Eind september (26 sept – 1 okt) kun je op een prachtige plek in Toscane 5 dagen Italiaanse les volgen van een van de Lettere-docenten. Je krijg les zoals je van ons gewend bent: kleine groepen, persoonlijke aandacht en veel (praktische) conversatie. En daarnaast willen het gewoon extra gezellig maken! De locatie, de omgeving en de prettige najaarstemperatuur (en met een beetje geluk nog een duik in het zwembad) lenen zich daar natuurlijk uitstekend voor!

Naast natuurlijk het ontdekken van Lucca onder leiding van een Italiaanse gids, gaan we uitgebreid genieten van al het lekkers dat Toscane te bieden heeft. In het programma zitten daarom een gezamenlijk aperitief, een ontbijt, een lunch en een BBQ en we gaan ons Italiaans een avond oefenen in een van de heerlijke restaurants van Lucca. Kortom: een taalcursus met naast een cultureel ook een culinair teintje!

Villa Gabriella & Casa Anita

De cursus en activiteiten zullen plaatsvinden bij het op 1500 meter van het historisch centrum van Lucca gelegen Villa Gabriella. Je hebt de gelegenheid om aldaar te overnachten in een van de appartementen of bij het op 100 meter afstand gelegen Casa Anita. Wij hebben afspraken gemaakt met de eigenaars zodat je werkelijk heerlijk kunt vertoeven voor een meer dan redelijke prijs (al vanaf 30,- per kamer per nacht – meer informatie op aanvraag). Je kunt kiezen uit een-, twee- en driepersoonskamers. Uiteraard geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus heb je specifieke wensen, wacht dan niet te lang!

Bezoek hier de websites van Villa Gabriella en Casa Anita.

Het pogramma van de 5-daagse:

 

Donderdag 26 september

ontvangst & aperitief

Vrijdag 27 september

9.30 – 12.00: Italiaanse les

16.00: visita guidata a Lucca (inclusief)

Zaterdag 28 september

9.30 – 12.00: Italiaanse les

18.30: BBQ (inclusief)

Zondag 29 september

9.30 – 12.00 Italiaanse les gevolgd door gezamenlijke lunch (inclusief)

Maandag 30 september

9.30 – 12.00 Italiaanse les

19.00 cena al ristorante (exclusief)

Dinsdag 1 oktober

8.30 – 11.00 Italiaanse les & ontbijt (inclusief)

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Lucca ontdek je op de fiets (te huur in het centrum van Lucca of gratis voor gasten van Casa Anita)!