Home 9 Groepscursussen 9 Intensieve zomercursus

Intensieve Zomercursus

 

Wil jij in de zomer in korte tijd een flinke basis opbouwen? Van 1 tot 18 juli óf van 19 augustus tot 5 september 2024 kun je meedoen met de Intensieve Zomercursus voor beginners (A1.1) voor hen die in korte tijd een flink niveau willen bereiken. De cursus duurt drie weken en bestaat uit negen lessen van 2 uur per keer.

 

  • 9 lessen van 2 uur (3 lessen per week)
  • Verwachte zelfstudie: 2 uur per lesdag
  • Begeleiding door twee Lettere-docenten
  • Lesmateriaal: eigen materiaal van Lettere (incl.) &
  • Impariamo insieme (Lesmap met tekst & werkboek, excl)
  • Cursusprijs inclusief koffie en thee:  €347,-
  • Na het volgen van deze cursus kun je doorstromen naar Converseren in het Italiaans niveau A1.2
Intensieve Zomercursus Italiaans. Italiaans leren Den Haag Lettere

 

Vanmorgen was de laatste les van de intensieve zomercursus Italiaans. Ik heb er erg van genoten en wat een leuke docenten zijn Petra en Sonia! Complimenti!

Emma

Aan het einde van de zomer 3 weken 3 avonden weer even in Italië zijn. Zo voelden de Italiaanse lessen van Elisa en Jerry, die de zomercursus verzorgden. Beide hebben veel geduld, leggen duidelijk uit en iedereen krijgt de gelegenheid te oefenen. Ik voel totaal geen drempel om mij in hakkelend starters Italiaans te proberen verstaanbaar te maken. De zomercursus was een leuke aftrap, zo leuk dat ik nu door ben gegaan in de wekelijkse cursus!
Liza

Lesmateriaal Lettere cursus Italiaans Den Haag

Tijdens de lessen van de Zomercursus en voor het huiswerk maken we gebruik van onze eigen cursusmap met tekst-, werkboek en audiomateriaal, die perfect aansluit op onze eigen Lettere-methode. De map kun je altijd via ons bestellen en is exclusief (18,50). Het materiaal ligt bij ons voor je klaar op de eerste cursusdag.

De lessen worden live gegeven bij ons op de Stadhouderslaan in Den Haag.

 

Aanmelden Intensieve Zomercursus