Groepscursussen

Geniet je ook zo van Italië en wil je graag Italiaans leren? Bij Lettere leer je deze prachtige taal op een creatieve en interactieve manier: rollenspelen, vraag- en antwoordoefeningen, luister- en driloefeningen maken het leren leren van de taal niet alleen makkelijker maar ook leuker. Of je nu beginner bent of gevorderde, Italiaans spreken staat tijdens de lessen centraal.
De groepen bestaan uit maximaal 5 personen, zodat je zeker bent van voldoende persoonlijke aandacht en genoeg gelegenheid om te spreken.

Hieronder vind je ons cursusaanbod. Wij bieden taalverwervingscursussen op verschillende niveau’s onder de noemer Converseren in het Italiaans. Daarnaast bieden we elke zomer een Intensieve zomercursus Italiaans. Eind september kun je weer een Lettere-cursus volgen in Italië, tijdens de najaarscursus in Lucca (Toscane).

In de cursusagenda vind je alle cursussen op een rij, inclusief niveau, lesdata en locatie.

Heb je vragen? Mail of bel ons!

Groepslessen tijdens Corona

  • Onze cursussen worden in principe live in ons klaslokaal gegeven. 
  • Mochten de regels het onverhoopt tijdelijk niet toestaan om op locatie les te geven, dan vinden de lessen online (via Zoom) plaats. De lessen vinden hoe dan ook altijd doorgang.
  • Sommige cursussen kunnen helemaal via Zoom gevolgd worden. In dat geval volgt de hele groep de lessen online.

Elke vrijdagmorgen krijg ik een heerlijk vakantiegevoel, omdat ik weer naar Italiaanse les mag. Ik vind het superleuk en Marianna geeft heel prettig les. Zij is rustig, toegankelijk en heel plezierig in de omgang. Ze legt alles goed uit en gaat op onze vragen in.

Het bevalt mij heel goed om op deze manier  en  in een kleine groep Italiaans te leren.

Eveline Ronde

Converseren in het Italiaans

  • 14 lessen van 1¼ uur.
  • Verwachte zelfstudie: 2 à 3 uur per week
  • Lesmateriaal: eigen materiaal van Lettere (incl.) en:
  • Tekst- en werkboek, verschillend per niveau (excl.)
  • Toegang tot online woordenlijsten van Lettere.
  • Cursusprijs inclusief koffie en thee: € 347,-
  • Maximum deelname: 5 personen

Naast de groepslessen ook interessant om te volgen

Intensieve Zomercursus

Elke zomer (eind augustus-begin september) organiseren we een cursus voor hen die in korte tijd een flink niveau willen bereiken. De cursus duurt bestaat uit negen lessen van 2 uur per keer, verspreid over drie weken. Niveau: beginners.

Najaarscursus in Lucca

Eind september kun je een geheel verzorgde cursus volgen in Italië en wel in het prachtige Lucca. Je overnacht vlakbij het centrum van Lucca. Elke ochtend krijg je in kleine groepen 2,5 uur les. Het programma bestaat onder andere uit een stadswandeling door Lucca met een Italiaanse gids en we gaan uitgebreid genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft. Niveau: vanaf A1