Ik vind de lessen van Fulvia erg leuk en ik ben ook heel enthousiast over de lesmethode van Lettere.

Fulvia weet op een speelse en ongedwongen manier de lesstof over te brengen.

Vol enthousiasme en humor laat ze je vertrouwd raken met de fantastische Italiaanse taal. In korte tijd heb ik al veel praktische zinnen geleerd om mijzelf te introduceren, vragen te stellen en om in de restaurants van Italië il mio piatto preferito te bestellen. Les krijgen van een native speaker is een bonus!

Bernadette Rzidky

Ciao a tutti,
 
Aangezien ik een paar jaar eerder al eens een cursus Italiaans bij Suzanne had gevolgd, tot grote tevredenheid, besloot ik dit jaar een intensieve privécursus van zes weken te doen voordat ik voor twee maanden naar Firenze zou vertrekken. En dat was molto buono. Ik wist hoe ik il cibo Italiano moest bestellen in il ristorante. Ik kon overal i biglietti voor i musei bestellen en toen ik een keer met il treno naar Milano ging, wist ik precies vanaf welke binario de trein vertrok. Perfetto. En Italiaans leren van een echte donna Italiana help om la lingua goed te leren begrijpen en spreken. Dus ik zeg: doen die corso Italiano bij Lettere!
Irma Tomey

Veel kennis van italiaanse taal en maatschappij, een stimulerende variatie in lesmethoden, het ongedwongen karakter en veel humor zijn belangrijke ingrediënten die voor mij van het leren van Italiaans bij Suzanne een plezier maken, of het nu in privélessen is of in een groepje. Al voegt het sociale karakter van een groep voor mij zeker iets toe. Het Italiaanse kaartspel dat ik heb geleerd is al jaren in mijn hele gezin een hit. En ze heeft er ook begrip voor als je eens een keer je huiswerk niet zo goed hebt gedaan.

Peter van der Loo

De lessen met ons groepje bij Fulvia zijn zeer plezierig. Het tempo ligt best hoog qua onderwerpen en nieuwe woorden leren. De plezierige en ontspannen sfeer maakt het vooral erg leuk om de taal te ontdekken.

Dat Fulvia Italiaanse is, maakt het qua uitspraak leren en wat uitstapjes maken naast de lesstof vanuit de Italiaanse praktijk extra leuk. Ik ga zeker door met het vervolg op deze eerste cursus!

Allan

De formule van Lettere is heel aantrekkelijk: kleine groepjes, persoonlijke aandacht en ontspannen sfeer. Veel innovatie, lessen, discussiegroepjes en niet te vergeten de video’s.

Suzanne is een deskundige en vrolijke docente. Vier jaar heb ik met plezier deelgenomen aan haar lessen. Ik heb veel geleerd: woorden, grammatica en discussiëren. Voel me lid van de Lettere-familie en ga zeker door.

Als je Italiaans wilt leren spreken/lezen: Lettere is echt een aanrader.

Ruud van Beest

De lessen bij Lettere zijn erg leuk, gezellig en zinvol! Er wordt veel Italiaans gesproken op een leuke en leerzame manier. De groep/klasjes zijn klein, zo is er voor iedereen evenveel aandacht, wat ik erg goed vindt. Ook het werkboek vind ik prettig om mee te werken. Lettere is absoluut een aanrader!

Claudia de Boer

Heerlijke cursus! Suzanne legt goed uit en laat je praten, ook al heb je je ‘Italiaanse dag’ niet. De sfeer is goed, lachen om je eigen blunders is aan de orde van de dag.
De organisatie van het huiswerk, via de site en via wrts vind ik ook prettig en duidelijk. Brava!

Leontien van Bilsen

Sinds een paar jaar volg ik met veel plezier de conversatielessen bij Suzanne. Wat mij vooral aanspreekt is de verscheidenheid van materialen die Suzanne aanbiedt om het converseren in de Italiaanse taal aan te moedigen. Zij blijft mij daarmee nog steeds verrassen.
Suzanne zorgt ervoor dat je ondanks de fouten die gemaakt worden door blijft gaan om de prachtige Italiaanse taal onder de knie te krijgen.

Jacinta Jeuken

Ik heb sinds 2008 les van Suzanne en nooit overwogen om naar een andere docent over te stappen. De lessen van Suzanne zijn inspirerend. Niet alleen door haar buitengewone beheersing van het Italiaans en haar kennis van de Italiaanse cultuur. Bovenal verstaat ze de kunst om door haar aanstekelijke enthousiasme en directheid iedereen er elke les bij te betrekken. “Perfetto!” is altijd haar eerste reactie op ons moeizaam geploeter. Maar dan volgt er natuurlijk wel een lijstje opmerkingen die grondig besproken worden. Voor klassikale les en achterover leunen moet je niet bij Suzanne zijn. De voertaal is de hele les Italiaans en het is flink werken, gestuurd door haar methodische aanpak, maar het is altijd in een ontspannen sfeer waar veel gelachen wordt. Ik ga nog wel even door!

Sjef Vleeskens

Kleine groepjes, veel aandacht, goede uitleg, geduld, speels en ontspannen sfeer, leuke groep, logische en overzichtelijke opbouw lesstof, rekeninghoudend met zowel groeps- als individueel niveau, na 12 lessen kun je ook echt iets, perfect voor beginners!

Carin Parri

Ik heb deze cursus als heel ontspannen en prettig ervaren ondanks het feit dat ik niet zo’n talenknobbel heb en daardoor nogal eens blokkeer.
Suzanne geeft fijn les, heeft geduld en ik vind dat zij helder kan onderwijzen, we hadden een leuke groep. Kijk dan ook met plezier op de afgelopen 12 wkn terug, jammer dat het zó snel is gegaan.

Lya Parri

Zowel tijdens de groepslessen als de privé lessen voelde ik mij op mijn gemak. Ik voelde de vrijheid fouten te mogen maken zonder daar op afgerekend te worden. Suzanne heeft er een goed tempo in, maar voelt goed aan of het te snel gaat. Ik vond het leuk dat ze verschillende materialen en manieren gebruikt om de taal uit te leggen of om mee te oefenen. Ik kon ook altijd vragen naar films, muziek en andere culturele tips. Daarnaast denkt Suzanne ook mee over stages e.d.
Ik waardeer Suzanne als docente en persoon!

Marijn

Met veel plezier heb ik het afgelopen half weer weer de cursus Italiaans bij Lettere gevolgd. Suzanne weet de stof goed op te bouwen en praktijk aan theorie te koppelen. Dat doet zij door te anticiperen op gebeurtenissen tijdens de les of vragen vanuit ons, de cursisten. De sfeer is ontspannen en biedt ruimte om te oefenen. Ik zie uit naar de volgende cursus!

Anna van der Horst

Nu een half jaar bezig en ik kan niet wachten op de vervolgcursus. De kleine groep geeft ruimte voor conversatie maar ook de grammatica wordt niet vergeten. Suzanne is een goede docent met kennis en didactisch sterk. Een aanrader!

Rob Drost