Converseren in het Italiaans niveau A1.1

Op een speelse manier maak je tijdens deze cursus kennis met de grondbeginselen van de Italiaanse taal. Je leert naast basisgesprekken als groeten en kennismaken, tellen, persoonlijke informatie uitwisselen, iets bestellen in een café of restaurant en boodschappen doen. Na afronding van deze cursus ben je beter voorbereid op je vakantie in Italië.

Lettere gebruikt de niveau-indeling voor talen van het Europees referentiekader. Om niveau A1 te behalen, volg je drie maal veertien lessen. Klik hier voor een beschrijving van de vertaalvaardigheidsniveaus volgens het Common European Framework.

Converseren in het Italiaans niveau A1.2

Deze cursus is het vervolg op Converseren in het Italiaans 1, maar je kunt hier ook instromen als je al eerder een cursus Italiaans gevolgd hebt. Tijdens deze cursus krijgen de onderwerpen van niveau 1 een verdieping en leer je een sociale conversatie voeren in het Italiaans: je kunt hierbij denken aan praten over familie, vrienden, interesses en dagelijkse routine.

 

Tijdens de les maken we naast veel eigen materiaal van Lettere, gebruik van het boek Azzurro 1, libro dello studente, Intertaal, 2008, tekst- en werkboek à €38,90. We gebruiken dit boek voor zowel niveau A1 als A2. Je hoeft dit bedrag dus maar één keer uit te geven. Je kunt het boek zelf bestellen via www.intertaal.nl. In overleg kunnen wij het boek voor je verzorgen.

Wil je weten op welke dagen en tijden je de verschillende niveau’s kunt volgen? Je vind het allemaal op een rij in de cursusagenda.

Converseren in het Italiaans niveau A1.3

Deze cursus is het vervolg op Converseren in het Italiaans 2, maar je kunt hier ook instromen als je al vaker een cursus Italiaans gevolgd hebt. Tijdens deze cursus gaan we verder in op onderwerpen die je van pas komen op reis in Italië, zoals: het station, het vliegveld, de weg vragen en een kamer reserveren in een hotel. De voltooide tijd komt aan bod. Zo leer je vertellen wat je tijdens je verblijf in Italië hebt gedaan.

Converseren in het Italiaans niveau A2.1

Deze cursus is het vervolg op Converseren in het Italiaans 3, maar je kunt hier ook instromen als je al vaker een cursus Italiaans gevolgd hebt. In deze cursus leer je onder andere de onvoltooid verleden tijd gebruiken. Aan het eind van de cursus kun je spreken over je jeugd en over gewoontes in het verleden. Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn: beroepen, activiteiten op het werk en advies geven.

Lettere gebruikt de niveau-indeling voor talen van het Europees referentiekader. Om de stap te maken van A1 naar A2, volg je vier maal veertien lessen.

Hier vind je het de cursusagenda! Twijfel je voor welke cursus je je het beste kunt inschrijven? Neem contact met ons op.