Als je je inschrijft voor een cursus bij Lettere, dan ga je automatisch akkoord met onze cursusvoorwaarden en onze privacyverklaring.

Wanneer je je met dit aanmeldformulier aanmeldt voor onze reguliere cursussen Converseren in het Italiaans die starten in september, dan meld je je aan voor het hele cursusjaar (gelijk aan het schooljaar), dat in principe uit twee reeksen van 14 lessen bestaat. Je ontvangt twee keer per schooljaar een factuur voor aanvang van de nieuwe lessenreeks. Tussentijds aanmelden is altijd mogelijk.

Het is mogelijk om je aanmelding voor de tweede lessenreeks tussentijds op te zeggen. Dit moet uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de tweede lessenreeks schriftelijk (via mail of het contactformulier) gebeuren. 

Als je je aanmeldt voor de Zomercursus, de cursus in Lucca of een Oprfriscursus, dan meld je je in principe alléén aan voor die cursus. Mocht je je lessen daarna willen voortzetten met een reguliere cursus Converseren in het Italiaans, dan moet je je daarvoor apart aanmelden.

Aanmeldformulier Groepscursussen

Ik heb de Algemene Voorwaarden van Lettere gelezen en ik ga ermee akkoord.